• Minst 30 % grönska och natur, inne och ute - en grundläggande hälsofaktor.

  30 % av vår inne och utemiljö, behöver vara gröna växter och natur (även bilder på natur räknas in) för att människans stresshormoner inte ska överstiga en ohälsosam nivå, på grund av miljön de befinner sig i.

  All grönska och harmonisk natur som överstiger 30 % av vår inne och utemiljö gör att vi får lättare att hantera stress, vi får bättre koncentration, lägre blodtryck, upplever mindre yrsel och får mer energi.

  Det finns enorma utvecklingspotential inom detta, med tanke på hur lite natur och grönska det finns på väldigt många plaster (inne & ute) där barn och vuxna befinner sig stora delar av dygnet.

  Detta ämnet kommer jag bl.a. att arbeta med till hösten, så om du/ert företag önskar inspiration och hjälp med att göra miljön/arbetsplatsen/hemmiljön grönare + lägga till andra hälsofrämjade inslag, finns jag som tillgång.

  Kontakt: Camilla Essencia (f.d. Åkesson) hej@camillaakesson.com, Tel. 0431-714 99, Beteendevetare, Hälsoterapeut, Mindfulnessinstruktör och grundare till Hållbar Livsstil Webbmagasin.

  0 Comments

Vårt Nyhetsbrev!

Din guide & inspirationskälla till en grönare och skönare livsstil för planeten & hälsan!

Bloggat

Giftfria Leksaker

Naturlig Hudvård

Earth House

Annonser

Diska Grönt

Regina Lund

Hälsovänlig färg

gröna företag, miljövänliga produkter, ekologiska produkter

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player