Din guide & inspirationskälla till en grönare och skönare livsstil för planeten & hälsan!

Vårt Nyhetsbrev!

Vintage Inredning

Lampa

Spännande lampa av gamla virkade dukar. Det här Shannon South`s första prototyp på lampan, som förhoppningsvis blir en av hennes kommande ReMade produkter.
Shannon´s policy är att skapa vackra, hållbara, välgjorda produkter med positivt påverkan för miljö, kunder och försäljare. Hennes produkter är handgjorda i i studio i Williamsburg, Brooklyn, NY, där hon också gör om gamla skinnjackor till vackra handväskor.
shannonsouth.wordpress.com

Polaroid crop

Re Made

Foto: Shannon South

Glädje Kreativitet återbruk & renovering

Från Snyggt igen

Skål på fot, i fint skick, normalt slitage, pris 125 kr.

I loppisbutiken på nätet, snyggtigen.se kan du hitta fina utvalda och lite ovanliga saker, samtidigt som du värnar om miljön, genom att ta tillvara gamla och äldre ting.

 

Dufvans Antik

I en liten unik antikaffär i Göteborg säljs gamla och antika möbler och inredninsdetaljer. Butiksägarinnorna målar även om en del av möblerna, men använder tyvärr ännu inte miljövänliga färger. Dock valde jag att skriva om dem ändå, eftersom de gör ett betydelsefullt miljöarbete med att samla och sälja vackra gamla möbler, istället för nyproducerade.

dufva-antikt.com

 

Kreativitet återbruk renovering Sy om laga måla om gamla lakan & tyger sekond hand: möbler och inredning kontainerfynd Loppisar Auktioner Det vi hittar i källaren Det vi hittar på vinden hos farmor

med mera...

Du kan dela den här sidan på facebook

Annonser

gröna företag, miljövänliga produkter, ekologiska produkter

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player